5 de nov. 2010

ZONA LÚDICA VERD-I-NEGRA

El DKV Joventut i MisterApuestas, un dels patrocinadors oficials del club, organitzarà el proper 13 de novembre des de les 12h. i fins a les 17 h (una hora abans del inici del partit), una zona lúdica verd-i-negra just al costat del Palau Olímpic de Badalona. El principal objectiu és seguir amb la campanya “Fem la Penya més gran del món” destinada a tots els socis i aficionats a la Penya abans del partidàs DKV Joventut-Real Madrid. L’espai comptarà amb diverses activitats esportives i lúdiques destinades a totes les edats que posaran en marxa diferents col·laboradors com MisterApuestas, o Red Bull.  

Una de les zones més destacades seran els inflables. Una pista de Bàsquet inflable (12x6 metres), dues cistelles de precisió, una pista americana i el Jumping, atracció que atrau a centenars de persones a causa de la seva espectacularitat.

A la zona lúdica també hi haurà espai per a diferents stands dels patrocinadors de l’acte. A més, el Club Joventut Badalona i les Penyes del Club, posaran també una zona de venda de productes i merchandising.

La Penya escriurà una pàgina d’or als seus actes socials amb una fideuà popular per a centenars de persones, que serà la més gran que s’hagi fet mai en els 80 anys d’història de l’entitat. El ticket es podrà comprar per només 2€ el mateix dissabte dia 13 de novembre a la Zona Lúdica.


No hi podeu faltar !!!