11 de febr. 2008

La Celebració

Segons llegim a la web del club:

EL DKV JOVENTUT OFERIRÀ LA COPA DEL REI A l'AFICIÓ AVUI DILLUNS EN EL PALAU OLÍMPIC

El DKV Joventut oferirà a tota l'afició el títol de Campió de la Copa del Rei 2008 aconseguit a Vitòria, avui dilluns a partir de les 20.00 hores en el Palau Olímpic de Badalona.

Abans en un acte protocolari els membres del DKV s'hauran desplaçat fins a l'Ajuntament de Badalona per a fer lliurament de la Copa a la municipalitat.

La trobada amb l'afició serà en la pista del palau Olímpic a partir de les 20.00 hores.

No falteu, els jugadors esperen rebre el reconeixement de tota l'afició verd-i-negra.

NO HI FALTEU !!!

Aprofitem per fer-vos avinents unes reflexions del bon amic Dimoni del Masnou:

Hola companys,

Feia 11 anys que no guanyaven la Copa, hi ha molts dels nostres seguidors que no coneixien una situació com aquesta, i els més veterans gairebé ja ni ens en recordàvem.

Vull dedicar aquesta victòria que ens ha ofert l'equip, a la pedrera del club i a la directiva que creu en ella, als familiars de jugadors com Fernández, Rubio, Ribas, Tomàs, Franch, Norel, etc. Per creure que la Penya és el millor club on portar els seus fills i que triomfs com aquest fa que de ben segur se'n sentin orgullosos (dels seus fills i del club).

Als més joves dir-los que gaudeixin del moment, ja que clubs com el nostre no en té gaires oportunitats. Ara espero que l'Olímpic s'ompli a tots els partits que queden fins al final de temporada.

Segons m'han comunicat l'equip arriba a les 2 de la matinada a l'aeroport i demà a les 7 de la tarda hi haurà festa a Badalona.

Felicitats a tots els afeccionats al bàsquet (a la final hi van arribar dos clubs només de bàsquet) i sobretot... als de la PENYA!