25 de nov. 2007

Seguim líders !!

... i només ens pot seguir el ritme la secció de bàsquet del Real Madrid CF. Avui la Penya ha apalliçat l'Akasvayu per 19 punts: 92-73. Després d'un primer quart molt igualat (26-20), que semblava un duel Ricky-Marc ( 14 a 13 punts en els primers 10 minuts), al descans s'arrivat amb un 48-40, que ho deixava tot obert, amb en Ricky amb 20 punts (sense cap errada en el tir) i 27 de valoració.

A la segona part, la Penya ha sortit a resoldre y ha marxat al marcador fins un 71-55, que semblava definitiu. Llavors l'Akasvayu ha aprofitat un relaxament local i s'ha posat a només 9 punts (76-65), però Rudy ha posat les coses al seu lloc, anotant 13 punts a l'últim quart i sentenciant el partit.
A destacar de l'estadística final els 25 punts d'en Ricky (amb 34 de valoració) i els 25 d'en Rudy (amb 28 de valoració). Popovic i Sonseca han ha fet 13 de valoració (amb 10 i 9 punts respectivament) i amb una gran defensa del primer sobre en Marc, a més d'atrapar 8 rebots. L'estadística complerta aquí
Ara dimarts viatgem a Sarajevo a seguir líders de l'Uleb Cup.