20 d’oct. 2007

El Penya-Barça de Dijous

Hola !

Ens hem pres uns dies per reflexionar sobre el partit que es va veure i viure dijous a l'Olímpic. Un partit on, sobretot en la primera part i especialment al segon quart, només hi ha va haver un equip i un jugador al parquet: la Penya i en Rudy.

En els primers minuts, la igualtat fou la tònica del partit. La Penya va tenir un màxim avantatge de 10 punts (18-8), eixugada fins els 4 (23-19) al minut 14.

Aquí es va acabar el partit... o va començar de debò, depèn de com es miri !!

18 punts d'en Rudy en només 6 minuts: amb 5 triples i un 2+1 va trencar el partit... per arribar al descans amb un 50-29 favorable a la Penya.

A la segona part, un màxim avantatge de 27 punts (58-31), amb en Rudy a la banqueta per una estrebada a l'adductor dret.

A destacar, a part de l'actuació d'en Rudy (22 punts en 22 minuts), en Jagla (24 punts i 6 rebots, amb 24 de valoració), en Barton (9 punts i 8 rebots, amb 21 de valoració), en Ricky (13 punts i 16 de valoració), en Sonseca (6 punts i 10 rebots) i en Mallet (amb 11 punts i 14 de valoració).

Per cert, aquí teniu l'estadística complerta.

Des d'aquí volem donar les gracies al club i a en Lluís Platero ("Taller de Musica") per els bombos que han entregat a les penyes... els vau sentir???